Modele de felicitari de craciun simple

Posted by:

Dans noaptea Sfanta de craciun Lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-TI inima si primeste un Strop DIN binecuvantarea Care se revarsa peste Lume in aceasta noapte! “Sa va fie Casa, Casa cu bucate Noi PE Masa MOS Craciun cu contrôle peline, drumu`n viata Cat mai Lin”-PACEA si linistea sa fie calauza ta in Seara de craciun. FII mai bun, mai intelegator, imparte cu bucurie spiritul Sarbatorii! 13. daca un picior de-Al Tau ar fi Pastele iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre Sarbatori? -Craciunul-o zi in Familie, ITI ofera Bucuria de a revedea fragmente DIN copilarie, cand ai inceput sa crezi cu adevarat in Craciun. Bucura-te de cadourile Craciunului, FII alaturi de CEI Dragi! -Sa ai un Craciun ca un adevarat copil, Cu MOS, Cu Miros de Brad si mere imbujorate! sa ai un Craciun curat, sarutat de fulgi de Nea! “Credinta, Speranta, un nou inceput, iubire, cadouri, prieteni adevarati… sunt doar cateva DIN lucrurile pe care ITI doresc sa le ai de craciun! Craciun Cat mai Luminos, vis de iarna calduros, liniste Langa CEI Dragi, veste Buna dinspre Magi! Sa va fie Casa, casacu bucate Noi PE masamos Craciun cu contrôle peline, drumu`n viata Cat mai lin, bogatie CATA vreti, sanatate pentru toti, iar la anul Care vinesa va fie si mai bine. -Cu ocazia Pâques Sarbatori de Craciun, Guvernul Romaniei aduce la cunostinta cetatenilor introducerea impozitului Special PE Sarbatori! La Pragu-TI vin din nou Colinde sa iti cant cu LERU-i ler si Don DIN CER… Astazi Hristos s-a nascut. Craciun si PACE! “Bucuria Craciunului sa Tina pana in Zori si un cor de craciunite sa-TI cante de Sarbatori! FELICITĂRI DE CRĂCIUN. Mesaje Crăciun: “minunatele nopti ALE Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la RAEC de bucurie alaturi de Oaspetii CEI Dragi. Va doresc tot binele, noastre bune si curé sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si accomplie sa va fie Mereu alaturi! 3. MOS Craciun Bate la USA scoate mana DIN Manusa si va da DIN Palma lui darurile cerului.

Langa Brad si Langa foc sa va umple de Noroc. Craciun joyeux 2. PE la geamuri CAD stelute, iar PE foc sunt Sarmalute, iar Bradul e la locul lui, Mossoul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, AIAC si craciunul Vine. Craciun fericit. -En dépeline consensus cu incalzirea Globala ITI urez un calduros Craciun fericit! Bucuria Craciunului sa salasluiasca vesnic in inima ta luminandu-TI suempul. Sa FII Vesela si iubita si sa te bucuri de cadouri Frumoase. CRACIUN FERICIT! 12. ITI doresc un Craciun si un Revelion joyeux alaturi de Familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi… Si, cel mai important, sa nu faci nimic DIN CEEA ce nu eu comme face! Mosul te vede! Ho-Ho-Ho! MESAJE DE CRACIUN.

IATA 20 de SMS-URI si mesaje de craciun pe care le Poti trimite celor Dragi: “Crăciunul este ACEA perioada minunată în care te gândesti la toti CEI Dragi si… la ce mărime Poarta la pulover! Să ai un Craciun magie! 8. sunt virusul MOS Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul Tau la adresa pe care o VEI Primi in urmatorul mesaj SMS. MESAJE DE CRĂCIUN, URARI DE CRĂCIUN, SMS DE CRĂCIUN, FELICITĂRI DE CRĂCIUN. -ITI ADUC in Dar o impletire de ganduri curate, deschide-TI inima si paseste cu sfintenie in acest CERC, care ne uneste prin aceleasi Trairi. Simte Craciunul! “Fie ca un fulg de Nea razlet si Vesel sa Bata-n USA casei Tale si sa-TI aduca bucurii si Lumina in Seara Sfanta de craciun.” ” Hei, ce faci? Eu te intampin cu mult zambet si cu un Pahar de vin, ca sa avem Craciun Voios, ca nimic nu-i mai Frumos, ca o zi de sarbatoare, cand mai vrei si o ninsoare, Calda si cu voie Buna, ca o Frumoasa cununa, pasnica si cu surprise , reprize de Pline de multe. Craciun fericit! Ma Bucur ca esti Langa mine si Sper sa petrecem Impreuna un Craciun de neuitat cu multa zapada, Colinde si bucurii! Esti cel mai Frumos cadou de craciun pe care l-am primit vrédata si ITI multumesc ca existi! “” Cel mai Frumos lucru la acest Craciun este ca ma pot incalzi in bratele tale.

0


About the Author: