Modele unazash per meshkuj

Posted by:

Shkëlqim dhe xixëllima në një Rreth të thjeshtë Maren, Ku janě gdhendur gurë të vegjël, kurorëzuar me diamantin kryesor. Ne të verboni këdo personne kureshtar për unazën tuaj të fejesës! Ndonëse KY vit Ende NUK ka mbaruar, duket bindshëm tashmë se cilat kanë qenë Trendet më të përhapura ndër unazat e fejesës! Gurë me ngjyrë, UNAZA Antike, AR ngjyrë rose… janě DISA opsione nga të cilat Mund të zgjidhni, nëse dëshironi një dasmë Nën atmosferën e festave të funvitit! Adresa juaj email s`do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janě shënuar me një * JO se sot është më ndryshe, por padyshim ka më tepër Liri në shtënien në doré të kryeveprave si UNAZA e mëposhtme. 11 diamantë! Do ta nisnit me llogarinë moins jetën tuaj të re bashkëshortore, por IA vlen AMA! Kush Tha që dasmat bëhen Vetëm gjatë verës? Imagjinoni se sa bukur del një dasmë dimërore! Dekor Wonderland-i, bardhësi dhe kristale… MOS të Themi që Dimri është Stina e përkryer për Dasma! PA llogaritur Edhe faktin që të afërmit tuaj me siguri ndodhen në qytet, ndaj të Errësira Mund të marrin pjesë në gëzimin tuaj! Diamanti lihet mënjanë këtë vit, PASI është ngjyra e gurit AJO që Merr theksin kryesor! Mund të zgjidhni një Safir, një smerald APO Gurin morganit në ngjyrë të adhurueshme rozë. MOS harroni Kate Middleton-in, e CILA mban një unazë fejese me Gur Safiri, përfaqësim i gjakut mbretëror! 3. Unazat me Rreth “LITAR” një Rreth me dizenjo litari të ndërthurur e sjell të Errësira vëmendjen MBI Gurin, yllin e Vërtetë të stolisë. Është një unazë fine, por aspak e mërzitshme, me një “Twist” për të Thyer traditën! Unazat rose or janě padyshim UNAZA perfekte për Duart delikate të një nuseje të ardhshme. E Mira e kësaj unaze, me këtë Metal në ngjyrë Kaq të veçantë, është se i Lejon nuset të shfaqin më tepër personalitet, dhe njëkohësisht është unazë AQ femërore dhe romantike! PSE JO? Jeni Ende në kohë për të bërë pyetjen e rëndësishme dhe organizuar një dasmë Kenga dimërore! Kohët e shkuara kanë qenë tejet glamour, Kur Vinte Puna te unazat e martesës. JO më Kot Ishin Stoli që trashëgoheshin Brez pas Brezi! Sa më shumë gurë të kishe në unazë, AQ më e lartë Ishte klasa jote Shoqërore.

0


About the Author: